Adapter til nye højttalerrelæer (Omron G2R>G2Z)

I en del ældre forstærkere er der relæer til højttalerudgangene af typen Omron G2Z-222P-US. Det gælder bl.a Luxman L-435 og M-02 samt og Braun Atelier A1 og A2. De gamle relæer trænger generelt til udskiftning nu, men desværre kan man ikke længere få relæer af den originale type – de produceres simpelthen ikke længere. Her er et gammelt Omron G2Z ved siden af et gængst nyt Omron af typen G2R:

De udfører samme funktion, men har forskellig størrelse og “pin” mønster.
For at løse problemet, har jeg fået fremstillet et lille adapter PCB (dobbeltsidet printplade), der gør det muligt at montere et godt moderne forseglet Omron relæ i de gamle forstærkere:

Her er nye relæer vist med “Omron G2R>G2Z” adapter PCB og monteret i en Luxman forstærker:

De nye Omron relæer er fysisk mindre end de gamle, men kan faktisk klare mere strøm, så de er mindst lige så gode som de originale.

Hvis du selv vil udskifte højttalerrelæer, kan du købe Omron G2RL relæer (sealed 8A) med adapter PCB loddet på, så de er klar til montering (som vist på fotos ovenfor). Priser: 270 kr for ét stk, og 500 kr for to stk. Det er inklusiv forsendelse til DK. Husk at checke om de originale relæer er 12, 24 eller 48 VDC type. Adapter PCB i løs vægt (uden relæ), koster 30 kr stk.

Kontakt mig på email eller telefon for bestilling.

2 Comments

 • Anthony

  Hello,
  Please could let me know the total cost of purchasing just the Omron G2Z-222P PCB adapter only (Quantity x2 PCB’s only) (including delivery) to London UK
  Thanks

  Reply
 • Jonas - Audioberg.dk Post author

  Hello,
  Just the adapter PCB costs 30 DKK each (including pins).
  Two PCB with postage to the UK will cost 90 DKK, which is app. 10 GBP.
  Please contact me via email if you wish to order them.
  Regards Jonas

  Reply

Leave a Comment

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com