Info & Nyt

Dette indlæg er til kortere informationer og nyheder. Vil blive opdateret løbende når det er aktuelt.

30-06-2019: Jeg har besluttet at slette Audioberg.dk Facebook side, baseret på både praktiske og principelle årsager. Jeg vil fortsat være at finde på det frie internet.

18-08-2017: Så fik jeg lavet nogle nye blog indlæg, og lagt nogle nye fotos op, efter en (for) lang pause. Har også lavet et indlæg på engelsk om mine Omron G2R>G2Z relæ adaptere, da jeg har fået nogle henvendelser på email fra udlandet om dem.

29-10-2016: Det er (for) længe siden jeg har lavet noget nyt her på siden, men nu er der kommet to nye indlæg på bloggen i denne weekend. Det tager altid længere at ordne billeder, tekst osv. end man lige regner med, men jeg vil fremover prøve at lave mindst to nye indlæg om måneden. Det ene nye indlæg er af ret teknisk karakter (om rensning af slide switches), og jeg er lidt spændt om nogen gider læse det. Hvis der viser sig at være interesse for mere tekniske indlæg, vil jeg meget gerne skrive mere af denne type. Kunne eventuelt også lave små film, der ofte bedre kan forklare eller vise noget. Men da det tager en del tid at gøre, vil jeg ikke gøre det bare “for sjov”.

12-08-2016: Så er Audioberg også på Facebook: https://www.facebook.com/AudiobergDK. Jeg har udskudt det længe, da jeg ikke er særligt begejstret for Facebook, og hellere vil bruge tiden på værkstedet end foran computer/mobil/tablet. Men på den anden side, skal kunder jo gerne kunne finde mig og henvende sig. De fotos jeg lægger på Instagram, vil automatisk blive vist på Facebook også.

Leave a Comment